Væbnermesterskabet 2015

Nu nærmer væbnermesterskabets finale sig!

Tilmelding foregår som altid på NemTilmeld. Tilmelder man sig for sent (efter kl 18, fredag d. 17. april) koster det 65,- ekstra pr dag.

Til finalen skal vi bevæge os rundt med S-tog i det meste af København og omegn, for at løse poster på et kæmpe løb med mere end 1.300 andre væbnere, seniorvæbnere og seniorer.

Vi får udleveret et plastikkort af folkene bag VM, der giver os ret til alt det offentlige transport vi kan holde ud under hele mesterskabet.

Når vi tager rundt på poster, skal vi hver især sørge for at kunne bære os selv, ekstra tøj, regntøj, vand og mad. Desuden skal vi selv sørge for at købe ind til aftensmad og frokost undervejs, men det skal jeg nok sørge for at vi får gjort.

Al mad skal laves på trangia (medmindre man ikke vil have det varmet).

Vi har altid førstehjælpstaske på os, så får ikke lov til at gå i stykker ret længe ad gangen 🙂

Vi prøver at have kontakttelefoner klar under hele weekenden, men der kan forekomme tidspunkter (om natten) hvor vi sover og telefonerne er til opladning.

Vi har mulighed for at leje en boks til opbevaring af værdifulde ting og sager, samt opladning af mobiltelefoner. Vi kan lade 5 ting ad gangen, men kan ikke have en boks hele tiden, da der kun er 64 bokse til 1300 mennesker (20 mennesker pr boks).

Husk at i kan læse en masse mere om Væbnermesterskabet, finalen og alt muligt andet på Væbnermesterskabets hjemmeside.

Tidspunkt


til

Klasser

Ledere

Thomas, Mie & Jakob

Nyheder

Tilmelding til Væbnermesterskabet (senest d. 17. april)

Nu er det ved at være tid til at tilmelde sig til årets største FDF-oplevelse for væbnere — Væbnermesterskabet!

I løbet af de sidste par måneder har vi blandt andet arbejdet lidt med nogle netopgaver fra Væbnermesterskabet og nu skal vi endelig til den store finale!

Finalen foregår i Kristi Himmelfartsferien og er måske det største der kan ske i en væbners liv 🙂

Tilmelding foregår som altid på NemTilmeld. Tilmelder man sig for sent (efter kl 18, fredag d. 17. april) koster det 65,- ekstra pr dag.

Vil man (som forældre) høre mere om Væbnermesterskabet, skal man være velkommen til at snakke med os på tirsdag, sende en mail til thomas@fdfkarlebo.dk eller selv læse om det på mesterskabet.dk.

I kan selvfølgelig også se både billeder og video fra tidligere år på Væbnermesterskabets Facebookside.

Klasser Arrangement