Sæbekasserally – kredsweekend 12.-14./9

Vi skal endnu engang afsted på kredsweekend med FDF Holte. Denne gang skal vi køre om kap i vores helt egne sæbekassebiler og måske endda vinde over lederne!

Tidspunkter og kørsel

Fredag mødes vi kl 18:45 ved Lerhytten, efter at have spist hjemmefra, hvorefter vi kører til Tranehuset i Ballerup kl 19 og regner med at være fremme 19:30.

Søndag tager vi fra Tranehuset kl 12:00 og regner med at være ved Lerhytten kl 12:30.

Både fredag og søndag er vi som altid afhængige af at i som forældre vil køre børnene.
Derudover vil vi meget gerne have hjælp til rengøring af hytten søndag før afgang, da vi har færre tanter med end vi plejer. Vil man hjælpe med rengøringen skal man være der kl 10, hvorefter vi gør rent indenfor imens børnene og nogle af lederne leger udenfor. Vi vil meget gerne vide senest fredag om man vil hjælpe med rengøringen søndag, så vi kan danne os et overblik.

Tilmelding og pris

Vi gentager successen med  NemTilmeld.dk. På den måde får vi samlet tilmelding og betaling på et sted og i får en bekræftelse på jeres tilmelding. Prisen er den nette sum af 250,-.

Tilmeld dig her!

Tidspunkt


til

Ledere

Thomas, Mathias & Mie

Nyheder

Masser af spændende arrangementer!

Sæsonen er knap nok startet og vi vælter os allerede i alle mulige sjove ting!

I starten af september skal vi sælge lodsedler, så vi kan få råd til at lave endnu mere fantastisk FDF.

I midten af september skal vi på lejr, hvor vi skal bygge de vildeste sæbekassebiler og køre om kap til hjulene (måske) falder af.

I starten af oktober skal væbnerne på lejr, hvor vi skal have en masse sjov sammen med over 400 andre væbnere fra hele Sjælland og Bornholm.

Vi håber at i glæder jer lige så meget som vi gør, for vi kan slet ikke få armene ned!

Klasser Arrangement