Disneyweekend

Vi skal endnu engang afsted på kredsweekend med FDF Holte. Denne gang har vi Disney-tema, så du kommer til at møde alle dine bedste venner fra de utallige film fra Disney!

Vi prøver at lave weekendens rammer lidt anderledes end vi plejer, hvilket betyder at vi først tager afsted fra Lerhytten et par timer senere end vi plejer, så alle kan nå at spise hjemmefra og vi slipper for kedelige madpakker.

Tidspunkter og kørsel

Fredag mødes vi kl 18:45 ved Lerhytten, hvorefter vi kører til Myretuen i Lynge kl 19 og regner med at være fremme 19:30.

Søndag tager vi fra Myretuen kl 12:00 og regner med at være ved Lerhytten kl 12:30.

Både fredag og søndag er vi som altid afhængige af at i som forældre vil køre børnene.
Derudover vil vi meget gerne have hjælp til rengøring af hytten søndag før afgang, da vi har færre tanter med end vi plejer. Vil man hjælpe med rengøringen skal man være der kl 10, hvorefter vi gør rent indenfor imens børnene og nogle af lederne leger udenfor. Vi vil meget gerne vide senest fredag om man vil hjælpe med rengøringen søndag, så vi kan danne os et overblik.

Tilmelding og pris

Som noget helt nyt og spændende prøver vi at lave tilmelding via NemTilmeld.dk. På den måde får vi samlet tilmelding og betaling på et sted og i får en bekræftelse på jeres tilmelding. Prisen er den nette sum af 249,-.

Tilmeld dig her!

Tidspunkt


til

Nyheder

Pakkeliste og kørselsinfo til Disneyweekenden

Kørsel

Vi mangler desværre lidt pladser i bilerne når vi skal hjem på søndag.

Der er nu nok der har meldt tilbage til at kørslen går op. Vi takker for den hurtige respons 🙂

Pakkeliste

Vi er så heldige at der er plads til at alle sover inde — til gengæld skal vi være rigtig meget ude i løbet af dagen. Derfor er det vigtigt at have varmt tøj med til dagens løb, men ikke så vigtigt at man har verdens varmeste sovepose.

 • FDF-skjorte + sangbog
 • Sovepose
 • Lagen
 • Nattøj
 • Vinterstøvler
 • Varmt tøj til at være ude
 • Sutsko
 • Toiletting
 • Lommelygte
 • Regntøj
 • Evt. sovedyr
Klasser Arrangement

Nu er det snart tid til generalforsamling, fastelavn og Disneyweekend!

Nu er året kommet godt i gang og det betyder at der sker en masse fantastiske ting i FDF!

Generalforsamling

Den 25. februar kl. 18:00 til kl. 19:30 har vi generalforsamling. Som altid forventer vi at mindst 1 forælder fra hver familie kommer og er med til en hyggelig generalforsamling, så i ved lidt mere om hvad vi laver til FDF og vi kan lære jer lidt bedre at kende.

Imens de voksne hygger og er kloge inden døre, hygger vi og laver en masse aktiviter med børnene udenfor. Søskende er selvfølgelig yderst velkomne!

Husk at tilmelde jer på hjemmesiden.

Fastelavn

Igen i år holder vi fælles fastelavnsmøde for alle klasserne.

Vi skal slå katten af tønden, spise en masse fastelavnsboller, lege en masse lege og finde ud af hvem der er flottest, sjovest og mest kreativt udklædte!

Igen er søskende meget velkomne — bare husk at tilmelde jer på hjemmesiden.

Disneyweekend

Årets første weekendlejr er med Disneytema. Det bliver fantastisk sjovt og hyggeligt, så det er bare med at tilmelde sig.

Se flere detaljer på siden om Disneyweekenden.

Klasser Arrangement